Zbirka 54+ Dnevni Najam Stana Zagreb Lani¹Te

Zbirka 54+ Dnevni Najam Stana Zagreb Lani¹Te. Namještenost i stanje potpuno namješten dostupno od 10.11.2020. Dnevni najam stanova zagreb, zagreb, croatia. U sklopu zgrade nalaze se mnogobrojni kafici, restoran, banka, konzum, bipa i sl. Kristijan fizičko lice (privatni oglašivač) od mar 16, 2016.

Apartman U Zagrebu Dnevni Najam 40m2 Zagreb Zagreb Tresnjevka Knezija Horvacanska Cesta Smestaj Hrvatska

Najbolje Apartman U Zagrebu Dnevni Najam 40m2 Zagreb Zagreb Tresnjevka Knezija Horvacanska Cesta Smestaj Hrvatska

Dnevni najam stanova zagreb, zagreb, croatia. U neposrednoj blizini tramvajske i bus stanica. 2,330 likes · 5 talking about this.

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Minimalan boravak je 2 noći, za duži boravak odobravamo popust, kućni ljubimci nisu dozvoljeni, a dolazak gostiju obavljamo beskontaktno (self check in). Omogucen besplatni parking i privatna garaza koja je liftom povezana sa unutrašnjosti zgrade. Kristijan fizičko lice (privatni oglašivač) od mar 16, 2016. Dnevni najam stanova u užem i širem centru zagreba. Iznad prosječna cijena 59,00 usd. Stan je idealan za jednu ili dvije osobe. Dnevni najam stanova zagreb, zagreb, croatia.

Kratkorocno Iznajmljivanje Stanova Zagreb

2,330 likes · 5 talking about this. Sve zgrade i apartmani su prošli sigurnosnu inspekciju, a uz redovno čišćenje, apartmani se dodatno dezinficiraju. Za apartman, , , hrvatska, zagreb. Apartmani za dnevni najam u centru zagreba u blizini trga bana jelačića. Moderno uredjen stan, kapaciteta do 4 osobe. Iznad prosječna cijena 59,00 usd. U sklopu zgrade nalaze se mnogobrojni kafici, restoran, banka, konzum, bipa i sl.

Dnevni Najam Stana Apartman Arena Laniste Zagreb

Ispred zgrade su parkirna mjesta. Dnevni najam stanova zagreb, zagreb, croatia. 2021 u novogradnji profectus pored arene zagreb. Nalazi se na trećem katu (od sest katova) juzna strana s balkonom, ima lift. 2,330 likes · 5 talking about this. Minimalan boravak je 2 noći, za duži boravak odobravamo popust, kućni ljubimci nisu dozvoljeni, a dolazak gostiju obavljamo beskontaktno (self check in). Iznad prosječna cijena 59,00 usd.. Ispred zgrade su parkirna mjesta.

Kratkorocno Iznajmljivanje Stanova Zagreb

U blizini stana nalaze se trgovine (20m), lijepi kafići, pekarna, restorani, pizzerie, frizerski saloni, pošta, bankomati, te u svakom slučaju shopping centar koji je udaljen samo prelaskom ceste.. Za apartman, , , hrvatska, zagreb. Sve zgrade i apartmani su prošli sigurnosnu inspekciju, a uz redovno čišćenje, apartmani se dodatno dezinficiraju. Dnevni najam stanova u užem i širem centru zagreba. Stan je idealan za jednu ili dvije osobe.

Apartman U Zagrebu Dnevni Najam 40m2 Zagreb Zagreb Tresnjevka Knezija Horvacanska Cesta Smestaj Hrvatska

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. 2021 u novogradnji profectus pored arene zagreb. Kristijan fizičko lice (privatni oglašivač) od mar 16, 2016. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Sve zgrade i apartmani su prošli sigurnosnu inspekciju, a uz redovno čišćenje, apartmani se dodatno dezinficiraju. Dnevni najam stanova u užem i širem centru zagreba. Omogucen besplatni parking i privatna garaza koja je liftom povezana sa unutrašnjosti zgrade. Dnevni najam stanova zagreb, zagreb, croatia. Namještenost i stanje potpuno namješten dostupno od 10.11.2020. Nalazi se na trećem katu (od sest katova) juzna strana s balkonom, ima lift.. Ukupni broj katova 6 stambena površina 43,50 m² netto površina 43,50 m² godina izgradnje 2010.

Dnevni Najam Stana Apartman Arena Laniste Zagreb

Ispred zgrade su parkirna mjesta.. Nalazi se na trećem katu (od sest katova) juzna strana s balkonom, ima lift. U neposrednoj blizini tramvajske i bus stanica. Sve zgrade i apartmani su prošli sigurnosnu inspekciju, a uz redovno čišćenje, apartmani se dodatno dezinficiraju... Iznad prosječna cijena 59,00 usd.

Stan Zagreb Laniste 50 00 M2 Novogradnja Iznajmljivanje Imperium Immobiliare

Omogucen besplatni parking i privatna garaza koja je liftom povezana sa unutrašnjosti zgrade.. Za apartman, , , hrvatska, zagreb. Nalazi se odmah uz arenu zagreb, i shopping centar. Namještenost i stanje potpuno namješten dostupno od 10.11.2020. Ispred zgrade su parkirna mjesta. Svaki stan ima vlastito parking mjesto, internet, tv, ručnike na. U blizini stana nalaze se trgovine (20m), lijepi kafići, pekarna, restorani, pizzerie, frizerski saloni, pošta, bankomati, te u svakom slučaju shopping centar koji je udaljen samo prelaskom ceste. Stan je idealan za jednu ili dvije osobe. Sve zgrade i apartmani su prošli sigurnosnu inspekciju, a uz redovno čišćenje, apartmani se dodatno dezinficiraju. Moderno uredjen stan, kapaciteta do 4 osobe.. Kristijan fizičko lice (privatni oglašivač) od mar 16, 2016.

Stan Zagreb Laniste 50 00 M2 Novogradnja Iznajmljivanje Imperium Immobiliare

2021 u novogradnji profectus pored arene zagreb. Najam iznajmljivanje stan lanište, kliknite i sigurno pronađite! Moderno uredjen stan, kapaciteta do 4 osobe. Kristijan fizičko lice (privatni oglašivač) od mar 16, 2016. Nalazi se na trećem katu (od sest katova) juzna strana s balkonom, ima lift. 2021 u novogradnji profectus pored arene zagreb. Omogucen besplatni parking i privatna garaza koja je liftom povezana sa unutrašnjosti zgrade. Nalazi se odmah uz arenu zagreb, i shopping centar. U neposrednoj blizini tramvajske i bus stanica. Ispred zgrade su parkirna mjesta... U neposrednoj blizini tramvajske i bus stanica.

Dnevni Najam Stana Apartman Arena Laniste Zagreb

Ispred zgrade su parkirna mjesta. U blizini stana nalaze se trgovine (20m), lijepi kafići, pekarna, restorani, pizzerie, frizerski saloni, pošta, bankomati, te u svakom slučaju shopping centar koji je udaljen samo prelaskom ceste. 2,330 likes · 5 talking about this. Ukupni broj katova 6 stambena površina 43,50 m² netto površina 43,50 m² godina izgradnje 2010. Namještenost i stanje potpuno namješten dostupno od 10.11.2020... Sve zgrade i apartmani su prošli sigurnosnu inspekciju, a uz redovno čišćenje, apartmani se dodatno dezinficiraju.

Arena Zagreb Laniste Dnevni Najam Stana

Grijanje je centralno plinsko, sa odvojenim brojilima za struju, plin i vodu. Sve zgrade i apartmani su prošli sigurnosnu inspekciju, a uz redovno čišćenje, apartmani se dodatno dezinficiraju. Stan je idealan za jednu ili dvije osobe. Iznajmljujem namjesten stan bez provizije od 01.07. U neposrednoj blizini tramvajske i bus stanica. Iznad prosječna cijena 59,00 usd.. U blizini stana nalaze se trgovine (20m), lijepi kafići, pekarna, restorani, pizzerie, frizerski saloni, pošta, bankomati, te u svakom slučaju shopping centar koji je udaljen samo prelaskom ceste.

Arena Zagreb Laniste Dnevni Najam Stana

Nalazi se na trećem katu (od sest katova) juzna strana s balkonom, ima lift... Svaki stan ima vlastito parking mjesto, internet, tv, ručnike na. Apartmani za dnevni najam u centru zagreba u blizini trga bana jelačića. Sve zgrade i apartmani su prošli sigurnosnu inspekciju, a uz redovno čišćenje, apartmani se dodatno dezinficiraju. 2021 u novogradnji profectus pored arene zagreb. Za apartman, , , hrvatska, zagreb. Iznad prosječna cijena 59,00 usd. Grijanje je centralno plinsko, sa odvojenim brojilima za struju, plin i vodu. 2,330 likes · 5 talking about this. Minimalan boravak je 2 noći, za duži boravak odobravamo popust, kućni ljubimci nisu dozvoljeni, a dolazak gostiju obavljamo beskontaktno (self check in).. U blizini stana nalaze se trgovine (20m), lijepi kafići, pekarna, restorani, pizzerie, frizerski saloni, pošta, bankomati, te u svakom slučaju shopping centar koji je udaljen samo prelaskom ceste.

Najam Iznajmljivanje Stan Laniste Gohome Trazilica Za Nekretnine Oglasi Na Internetu

Namještenost i stanje potpuno namješten dostupno od 10.11.2020.. 2,330 likes · 5 talking about this. Nalazi se odmah uz arenu zagreb, i shopping centar.. Ispred zgrade su parkirna mjesta.

Stan Zagreb Laniste 50 00 M2 Novogradnja Iznajmljivanje Imperium Immobiliare

Iznajmljujem namjesten stan bez provizije od 01.07... Namještenost i stanje potpuno namješten dostupno od 10.11.2020.

Dnevni Najam Stana Apartman Arena Laniste Zagreb

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Grijanje je centralno plinsko, sa odvojenim brojilima za struju, plin i vodu. U sklopu zgrade nalaze se mnogobrojni kafici, restoran, banka, konzum, bipa i sl. 2,330 likes · 5 talking about this. Nalazi se odmah uz arenu zagreb, i shopping centar. Grijanje je centralno plinsko, sa odvojenim brojilima za struju, plin i vodu.

Dnevni Najam Stana Laniste Arena Zagreb

U sklopu zgrade nalaze se mnogobrojni kafici, restoran, banka, konzum, bipa i sl. Grijanje je centralno plinsko, sa odvojenim brojilima za struju, plin i vodu. Svaki stan ima vlastito parking mjesto, internet, tv, ručnike na. 2,330 likes · 5 talking about this. U sklopu zgrade nalaze se mnogobrojni kafici, restoran, banka, konzum, bipa i sl. Iznajmljujem namjesten stan bez provizije od 01.07. Ispred zgrade su parkirna mjesta. Iznad prosječna cijena 59,00 usd. Za apartman, , , hrvatska, zagreb. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. U blizini stana nalaze se trgovine (20m), lijepi kafići, pekarna, restorani, pizzerie, frizerski saloni, pošta, bankomati, te u svakom slučaju shopping centar koji je udaljen samo prelaskom ceste.. Apartmani za dnevni najam u centru zagreba u blizini trga bana jelačića.

Dnevni Najam Stana Apartman Arena Laniste Zagreb

U sklopu zgrade nalaze se mnogobrojni kafici, restoran, banka, konzum, bipa i sl. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stan je idealan za jednu ili dvije osobe. U neposrednoj blizini tramvajske i bus stanica. Svaki stan ima vlastito parking mjesto, internet, tv, ručnike na. 2,330 likes · 5 talking about this. Dnevni najam stanova zagreb, zagreb, croatia... U sklopu zgrade nalaze se mnogobrojni kafici, restoran, banka, konzum, bipa i sl.

Dnevni Najam Stana Apartman Arena Laniste Zagreb

Dnevni najam stanova zagreb, zagreb, croatia. .. 2,330 likes · 5 talking about this.

Dnevni Najam Stana Apartman Arena Laniste Zagreb

Iznajmljujem namjesten stan bez provizije od 01.07. Nalazi se odmah uz arenu zagreb, i shopping centar. Moderno uredjen stan, kapaciteta do 4 osobe. Nalazi se na trećem katu (od sest katova) juzna strana s balkonom, ima lift. Namještenost i stanje potpuno namješten dostupno od 10.11.2020. Dnevni najam stanova u užem i širem centru zagreba... Iznad prosječna cijena 59,00 usd.

Dnevni Najam Stana Apartman Arena Laniste Zagreb

Apartmani za dnevni najam u centru zagreba u blizini trga bana jelačića... Najam iznajmljivanje stan lanište, kliknite i sigurno pronađite! Sve zgrade i apartmani su prošli sigurnosnu inspekciju, a uz redovno čišćenje, apartmani se dodatno dezinficiraju. U neposrednoj blizini tramvajske i bus stanica. Ukupni broj katova 6 stambena površina 43,50 m² netto površina 43,50 m² godina izgradnje 2010.

Dnevni Najam Stana Laniste Arena Zagreb

Stan je idealan za jednu ili dvije osobe.. Dnevni najam stanova zagreb, zagreb, croatia. U sklopu zgrade nalaze se mnogobrojni kafici, restoran, banka, konzum, bipa i sl. U blizini stana nalaze se trgovine (20m), lijepi kafići, pekarna, restorani, pizzerie, frizerski saloni, pošta, bankomati, te u svakom slučaju shopping centar koji je udaljen samo prelaskom ceste. Najam iznajmljivanje stan lanište, kliknite i sigurno pronađite!. Za apartman, , , hrvatska, zagreb.

Stan Zagreb Laniste 50 00 M2 Novogradnja Iznajmljivanje Imperium Immobiliare

Nalazi se odmah uz arenu zagreb, i shopping centar. Grijanje je centralno plinsko, sa odvojenim brojilima za struju, plin i vodu. Kristijan fizičko lice (privatni oglašivač) od mar 16, 2016. Iznajmljujem namjesten stan bez provizije od 01.07. U neposrednoj blizini tramvajske i bus stanica.. Moderno uredjen stan, kapaciteta do 4 osobe.

Dnevni Najam Stana Apartman Arena Laniste Zagreb

Dnevni najam stanova u užem i širem centru zagreba... Moderno uredjen stan, kapaciteta do 4 osobe. U sklopu zgrade nalaze se mnogobrojni kafici, restoran, banka, konzum, bipa i sl.

Dnevni Najam Stana Apartman Arena Laniste Zagreb

Apartmani za dnevni najam u centru zagreba u blizini trga bana jelačića.. U blizini stana nalaze se trgovine (20m), lijepi kafići, pekarna, restorani, pizzerie, frizerski saloni, pošta, bankomati, te u svakom slučaju shopping centar koji je udaljen samo prelaskom ceste. Namještenost i stanje potpuno namješten dostupno od 10.11.2020. Ispred zgrade su parkirna mjesta. Nalazi se na trećem katu (od sest katova) juzna strana s balkonom, ima lift. Stan je idealan za jednu ili dvije osobe. Najam iznajmljivanje stan lanište, kliknite i sigurno pronađite!.. U neposrednoj blizini tramvajske i bus stanica.

Stanovi Za Najam Bez Agencije Laniste Iznajmljivanje Stanova

Najam iznajmljivanje stan lanište, kliknite i sigurno pronađite!. 2,330 likes · 5 talking about this. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Ispred zgrade su parkirna mjesta. 2021 u novogradnji profectus pored arene zagreb. Sve zgrade i apartmani su prošli sigurnosnu inspekciju, a uz redovno čišćenje, apartmani se dodatno dezinficiraju. Svaki stan ima vlastito parking mjesto, internet, tv, ručnike na... Sve zgrade i apartmani su prošli sigurnosnu inspekciju, a uz redovno čišćenje, apartmani se dodatno dezinficiraju.

Dnevni Najam Stana Laniste Arena Zagreb

Iznad prosječna cijena 59,00 usd. 2021 u novogradnji profectus pored arene zagreb. Kristijan fizičko lice (privatni oglašivač) od mar 16, 2016. Omogucen besplatni parking i privatna garaza koja je liftom povezana sa unutrašnjosti zgrade. Dnevni najam stanova zagreb, zagreb, croatia. Sve zgrade i apartmani su prošli sigurnosnu inspekciju, a uz redovno čišćenje, apartmani se dodatno dezinficiraju. Najam iznajmljivanje stan lanište, kliknite i sigurno pronađite! Namještenost i stanje potpuno namješten dostupno od 10.11.2020. Nalazi se na trećem katu (od sest katova) juzna strana s balkonom, ima lift... Grijanje je centralno plinsko, sa odvojenim brojilima za struju, plin i vodu.

Dnevni Najam Stana Laniste Arena Zagreb

2021 u novogradnji profectus pored arene zagreb. Minimalan boravak je 2 noći, za duži boravak odobravamo popust, kućni ljubimci nisu dozvoljeni, a dolazak gostiju obavljamo beskontaktno (self check in). Svaki stan ima vlastito parking mjesto, internet, tv, ručnike na. 2021 u novogradnji profectus pored arene zagreb.. Omogucen besplatni parking i privatna garaza koja je liftom povezana sa unutrašnjosti zgrade.

Apartman U Zagrebu Dnevni Najam 40m2 Zagreb Zagreb Tresnjevka Knezija Horvacanska Cesta Smestaj Hrvatska

Iznad prosječna cijena 59,00 usd. Ispred zgrade su parkirna mjesta. Namještenost i stanje potpuno namješten dostupno od 10.11.2020. Za apartman, , , hrvatska, zagreb. Nalazi se na trećem katu (od sest katova) juzna strana s balkonom, ima lift. 2021 u novogradnji profectus pored arene zagreb. Omogucen besplatni parking i privatna garaza koja je liftom povezana sa unutrašnjosti zgrade. U neposrednoj blizini tramvajske i bus stanica. 2,330 likes · 5 talking about this. Apartmani za dnevni najam u centru zagreba u blizini trga bana jelačića. Ukupni broj katova 6 stambena površina 43,50 m² netto površina 43,50 m² godina izgradnje 2010.. Najam iznajmljivanje stan lanište, kliknite i sigurno pronađite!

Arena Zagreb Laniste Dnevni Najam Stana

Stan je idealan za jednu ili dvije osobe. Svaki stan ima vlastito parking mjesto, internet, tv, ručnike na. Minimalan boravak je 2 noći, za duži boravak odobravamo popust, kućni ljubimci nisu dozvoljeni, a dolazak gostiju obavljamo beskontaktno (self check in). U sklopu zgrade nalaze se mnogobrojni kafici, restoran, banka, konzum, bipa i sl. Najam iznajmljivanje stan lanište, kliknite i sigurno pronađite! Stan je idealan za jednu ili dvije osobe. Dnevni najam stanova zagreb, zagreb, croatia. Kristijan fizičko lice (privatni oglašivač) od mar 16, 2016. Apartmani za dnevni najam u centru zagreba u blizini trga bana jelačića.

Dnevni Najam Stana Laniste Arena Zagreb

Omogucen besplatni parking i privatna garaza koja je liftom povezana sa unutrašnjosti zgrade. Sve zgrade i apartmani su prošli sigurnosnu inspekciju, a uz redovno čišćenje, apartmani se dodatno dezinficiraju. Najam iznajmljivanje stan lanište, kliknite i sigurno pronađite! Namještenost i stanje potpuno namješten dostupno od 10.11.2020. Svaki stan ima vlastito parking mjesto, internet, tv, ručnike na. Apartmani za dnevni najam u centru zagreba u blizini trga bana jelačića. Minimalan boravak je 2 noći, za duži boravak odobravamo popust, kućni ljubimci nisu dozvoljeni, a dolazak gostiju obavljamo beskontaktno (self check in). Ukupni broj katova 6 stambena površina 43,50 m² netto površina 43,50 m² godina izgradnje 2010. Grijanje je centralno plinsko, sa odvojenim brojilima za struju, plin i vodu. Za apartman, , , hrvatska, zagreb. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Svaki stan ima vlastito parking mjesto, internet, tv, ručnike na.

Apartman U Zagrebu Dnevni Najam 40m2 Zagreb Zagreb Tresnjevka Knezija Horvacanska Cesta Smestaj Hrvatska

Apartmani za dnevni najam u centru zagreba u blizini trga bana jelačića. Omogucen besplatni parking i privatna garaza koja je liftom povezana sa unutrašnjosti zgrade. Nalazi se na trećem katu (od sest katova) juzna strana s balkonom, ima lift. Za apartman, , , hrvatska, zagreb. Grijanje je centralno plinsko, sa odvojenim brojilima za struju, plin i vodu. Svaki stan ima vlastito parking mjesto, internet, tv, ručnike na. U neposrednoj blizini tramvajske i bus stanica. Stan je idealan za jednu ili dvije osobe.. U neposrednoj blizini tramvajske i bus stanica.

Stan Zagreb Laniste 50 00 M2 Novogradnja Iznajmljivanje Imperium Immobiliare

Svaki stan ima vlastito parking mjesto, internet, tv, ručnike na. Najam iznajmljivanje stan lanište, kliknite i sigurno pronađite! Iznajmljujem namjesten stan bez provizije od 01.07. Iznad prosječna cijena 59,00 usd. Stan je idealan za jednu ili dvije osobe. Sve zgrade i apartmani su prošli sigurnosnu inspekciju, a uz redovno čišćenje, apartmani se dodatno dezinficiraju. Grijanje je centralno plinsko, sa odvojenim brojilima za struju, plin i vodu.

Dnevni Najam Stana Apartman Arena Laniste Zagreb

Ispred zgrade su parkirna mjesta... U sklopu zgrade nalaze se mnogobrojni kafici, restoran, banka, konzum, bipa i sl.

Kratkorocno Iznajmljivanje Stanova Zagreb

Ukupni broj katova 6 stambena površina 43,50 m² netto površina 43,50 m² godina izgradnje 2010.. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Grijanje je centralno plinsko, sa odvojenim brojilima za struju, plin i vodu. Stan je idealan za jednu ili dvije osobe. 2021 u novogradnji profectus pored arene zagreb. 2,330 likes · 5 talking about this. Najam iznajmljivanje stan lanište, kliknite i sigurno pronađite! Moderno uredjen stan, kapaciteta do 4 osobe... Dnevni najam stanova u užem i širem centru zagreba.

Arena Zagreb Laniste Dnevni Najam Stana

Sve zgrade i apartmani su prošli sigurnosnu inspekciju, a uz redovno čišćenje, apartmani se dodatno dezinficiraju. Najam iznajmljivanje stan lanište, kliknite i sigurno pronađite! Nalazi se na trećem katu (od sest katova) juzna strana s balkonom, ima lift. Apartmani za dnevni najam u centru zagreba u blizini trga bana jelačića. Omogucen besplatni parking i privatna garaza koja je liftom povezana sa unutrašnjosti zgrade. Nalazi se odmah uz arenu zagreb, i shopping centar. Za apartman, , , hrvatska, zagreb. Za apartman, , , hrvatska, zagreb.

Dnevni Najam Stana Apartman Arena Laniste Zagreb

Najam iznajmljivanje stan lanište, kliknite i sigurno pronađite! Za apartman, , , hrvatska, zagreb. U neposrednoj blizini tramvajske i bus stanica.

Dnevni Najam Stana Laniste Arena Zagreb

Stan je idealan za jednu ili dvije osobe. 2021 u novogradnji profectus pored arene zagreb. Nalazi se na trećem katu (od sest katova) juzna strana s balkonom, ima lift. Za apartman, , , hrvatska, zagreb. U sklopu zgrade nalaze se mnogobrojni kafici, restoran, banka, konzum, bipa i sl. Stan je idealan za jednu ili dvije osobe. Kristijan fizičko lice (privatni oglašivač) od mar 16, 2016. Dnevni najam stanova u užem i širem centru zagreba. Apartmani za dnevni najam u centru zagreba u blizini trga bana jelačića... Za apartman, , , hrvatska, zagreb.

Stan Zagreb Laniste 50 00 M2 Novogradnja Iznajmljivanje Imperium Immobiliare

Iznajmljujem namjesten stan bez provizije od 01.07. Svaki stan ima vlastito parking mjesto, internet, tv, ručnike na. Dnevni najam stanova zagreb, zagreb, croatia.. Najam iznajmljivanje stan lanište, kliknite i sigurno pronađite!

Arena Zagreb Laniste Dnevni Najam Stana

Iznad prosječna cijena 59,00 usd. Za apartman, , , hrvatska, zagreb. Sve zgrade i apartmani su prošli sigurnosnu inspekciju, a uz redovno čišćenje, apartmani se dodatno dezinficiraju. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Minimalan boravak je 2 noći, za duži boravak odobravamo popust, kućni ljubimci nisu dozvoljeni, a dolazak gostiju obavljamo beskontaktno (self check in). 2021 u novogradnji profectus pored arene zagreb. Stan je idealan za jednu ili dvije osobe. Apartmani za dnevni najam u centru zagreba u blizini trga bana jelačića. U sklopu zgrade nalaze se mnogobrojni kafici, restoran, banka, konzum, bipa i sl. Nalazi se na trećem katu (od sest katova) juzna strana s balkonom, ima lift. Dnevni najam stanova u užem i širem centru zagreba. Apartmani za dnevni najam u centru zagreba u blizini trga bana jelačića.

Stan Zagreb Laniste 50 00 M2 Novogradnja Iznajmljivanje Imperium Immobiliare

Omogucen besplatni parking i privatna garaza koja je liftom povezana sa unutrašnjosti zgrade.. Ispred zgrade su parkirna mjesta. Svaki stan ima vlastito parking mjesto, internet, tv, ručnike na. Dnevni najam stanova u užem i širem centru zagreba. Nalazi se na trećem katu (od sest katova) juzna strana s balkonom, ima lift. Dnevni najam stanova zagreb, zagreb, croatia. U neposrednoj blizini tramvajske i bus stanica. Najam iznajmljivanje stan lanište, kliknite i sigurno pronađite! Namještenost i stanje potpuno namješten dostupno od 10.11.2020.. Grijanje je centralno plinsko, sa odvojenim brojilima za struju, plin i vodu.

Dnevni Najam Stana Laniste Arena Zagreb

U neposrednoj blizini tramvajske i bus stanica.. U blizini stana nalaze se trgovine (20m), lijepi kafići, pekarna, restorani, pizzerie, frizerski saloni, pošta, bankomati, te u svakom slučaju shopping centar koji je udaljen samo prelaskom ceste. Najam iznajmljivanje stan lanište, kliknite i sigurno pronađite! Dnevni najam stanova u užem i širem centru zagreba. Ispred zgrade su parkirna mjesta. Minimalan boravak je 2 noći, za duži boravak odobravamo popust, kućni ljubimci nisu dozvoljeni, a dolazak gostiju obavljamo beskontaktno (self check in). Moderno uredjen stan, kapaciteta do 4 osobe.. Sve zgrade i apartmani su prošli sigurnosnu inspekciju, a uz redovno čišćenje, apartmani se dodatno dezinficiraju.

Stan Zagreb Laniste 50 00 M2 Novogradnja Iznajmljivanje Imperium Immobiliare

Dnevni najam stanova zagreb, zagreb, croatia. Kristijan fizičko lice (privatni oglašivač) od mar 16, 2016. Stan je idealan za jednu ili dvije osobe.. Apartmani za dnevni najam u centru zagreba u blizini trga bana jelačića.

Kratkorocno Iznajmljivanje Stanova Zagreb

Kristijan fizičko lice (privatni oglašivač) od mar 16, 2016.. 2,330 likes · 5 talking about this. U sklopu zgrade nalaze se mnogobrojni kafici, restoran, banka, konzum, bipa i sl. Iznad prosječna cijena 59,00 usd. Grijanje je centralno plinsko, sa odvojenim brojilima za struju, plin i vodu.. Iznajmljujem namjesten stan bez provizije od 01.07.

Arena Zagreb Laniste Dnevni Najam Stana

Dnevni najam stanova u užem i širem centru zagreba. Nalazi se na trećem katu (od sest katova) juzna strana s balkonom, ima lift. Svaki stan ima vlastito parking mjesto, internet, tv, ručnike na. 2,330 likes · 5 talking about this. Namještenost i stanje potpuno namješten dostupno od 10.11.2020. 2021 u novogradnji profectus pored arene zagreb. Nalazi se odmah uz arenu zagreb, i shopping centar. Stan je idealan za jednu ili dvije osobe. U blizini stana nalaze se trgovine (20m), lijepi kafići, pekarna, restorani, pizzerie, frizerski saloni, pošta, bankomati, te u svakom slučaju shopping centar koji je udaljen samo prelaskom ceste. Sve zgrade i apartmani su prošli sigurnosnu inspekciju, a uz redovno čišćenje, apartmani se dodatno dezinficiraju. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Dnevni Najam Stana Apartman Arena Laniste Zagreb

2021 u novogradnji profectus pored arene zagreb.. .. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Arena Zagreb Laniste Dnevni Najam Stana

Stan je idealan za jednu ili dvije osobe. Apartmani za dnevni najam u centru zagreba u blizini trga bana jelačića. Minimalan boravak je 2 noći, za duži boravak odobravamo popust, kućni ljubimci nisu dozvoljeni, a dolazak gostiju obavljamo beskontaktno (self check in). Dnevni najam stanova u užem i širem centru zagreba. 2,330 likes · 5 talking about this. Nalazi se odmah uz arenu zagreb, i shopping centar. Iznad prosječna cijena 59,00 usd... U sklopu zgrade nalaze se mnogobrojni kafici, restoran, banka, konzum, bipa i sl.

Dnevni Najam Stana Laniste Arena Zagreb

Ispred zgrade su parkirna mjesta. Dnevni najam stanova u užem i širem centru zagreba. Nalazi se odmah uz arenu zagreb, i shopping centar. Minimalan boravak je 2 noći, za duži boravak odobravamo popust, kućni ljubimci nisu dozvoljeni, a dolazak gostiju obavljamo beskontaktno (self check in). Ukupni broj katova 6 stambena površina 43,50 m² netto površina 43,50 m² godina izgradnje 2010. Ispred zgrade su parkirna mjesta. Svaki stan ima vlastito parking mjesto, internet, tv, ručnike na. Stan je idealan za jednu ili dvije osobe.

Apartman U Zagrebu Dnevni Najam 40m2 Zagreb Zagreb Tresnjevka Knezija Horvacanska Cesta Smestaj Hrvatska

Iznajmljujem namjesten stan bez provizije od 01.07. U neposrednoj blizini tramvajske i bus stanica. Najam iznajmljivanje stan lanište, kliknite i sigurno pronađite! Apartmani za dnevni najam u centru zagreba u blizini trga bana jelačića. U blizini stana nalaze se trgovine (20m), lijepi kafići, pekarna, restorani, pizzerie, frizerski saloni, pošta, bankomati, te u svakom slučaju shopping centar koji je udaljen samo prelaskom ceste... Sve zgrade i apartmani su prošli sigurnosnu inspekciju, a uz redovno čišćenje, apartmani se dodatno dezinficiraju.

Arena Zagreb Laniste Dnevni Najam Stana

Nalazi se na trećem katu (od sest katova) juzna strana s balkonom, ima lift. Stan je idealan za jednu ili dvije osobe.. Ispred zgrade su parkirna mjesta.

Stanovi Za Najam Bez Agencije Laniste Iznajmljivanje Stanova

U neposrednoj blizini tramvajske i bus stanica... U sklopu zgrade nalaze se mnogobrojni kafici, restoran, banka, konzum, bipa i sl. Apartmani za dnevni najam u centru zagreba u blizini trga bana jelačića. Dnevni najam stanova zagreb, zagreb, croatia. Svaki stan ima vlastito parking mjesto, internet, tv, ručnike na.. Dnevni najam stanova u užem i širem centru zagreba.

Dnevni Najam Stana Laniste Arena Zagreb

2021 u novogradnji profectus pored arene zagreb. Ispred zgrade su parkirna mjesta. Sve zgrade i apartmani su prošli sigurnosnu inspekciju, a uz redovno čišćenje, apartmani se dodatno dezinficiraju. Namještenost i stanje potpuno namješten dostupno od 10.11.2020. Iznad prosječna cijena 59,00 usd. Kristijan fizičko lice (privatni oglašivač) od mar 16, 2016. Grijanje je centralno plinsko, sa odvojenim brojilima za struju, plin i vodu. Stan je idealan za jednu ili dvije osobe. Ukupni broj katova 6 stambena površina 43,50 m² netto površina 43,50 m² godina izgradnje 2010. U sklopu zgrade nalaze se mnogobrojni kafici, restoran, banka, konzum, bipa i sl... U blizini stana nalaze se trgovine (20m), lijepi kafići, pekarna, restorani, pizzerie, frizerski saloni, pošta, bankomati, te u svakom slučaju shopping centar koji je udaljen samo prelaskom ceste.

Arena Zagreb Laniste Dnevni Najam Stana

Stan je idealan za jednu ili dvije osobe.. Grijanje je centralno plinsko, sa odvojenim brojilima za struju, plin i vodu. U sklopu zgrade nalaze se mnogobrojni kafici, restoran, banka, konzum, bipa i sl.

Stanovi Za Najam Bez Agencije Laniste Iznajmljivanje Stanova

Stan je idealan za jednu ili dvije osobe.. Apartmani za dnevni najam u centru zagreba u blizini trga bana jelačića. Omogucen besplatni parking i privatna garaza koja je liftom povezana sa unutrašnjosti zgrade.

Stan Zagreb Laniste 50 00 M2 Novogradnja Iznajmljivanje Imperium Immobiliare

Grijanje je centralno plinsko, sa odvojenim brojilima za struju, plin i vodu. Sve zgrade i apartmani su prošli sigurnosnu inspekciju, a uz redovno čišćenje, apartmani se dodatno dezinficiraju. U blizini stana nalaze se trgovine (20m), lijepi kafići, pekarna, restorani, pizzerie, frizerski saloni, pošta, bankomati, te u svakom slučaju shopping centar koji je udaljen samo prelaskom ceste. Namještenost i stanje potpuno namješten dostupno od 10.11.2020. Grijanje je centralno plinsko, sa odvojenim brojilima za struju, plin i vodu. Dnevni najam stanova u užem i širem centru zagreba. Moderno uredjen stan, kapaciteta do 4 osobe. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Apartmani za dnevni najam u centru zagreba u blizini trga bana jelačića. Nalazi se na trećem katu (od sest katova) juzna strana s balkonom, ima lift.. Minimalan boravak je 2 noći, za duži boravak odobravamo popust, kućni ljubimci nisu dozvoljeni, a dolazak gostiju obavljamo beskontaktno (self check in).

Popular posts from this blog

Popisi 118+ Interijeri Ideje